Εγκατάσταση MacOS σε MacBook

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς το MacOS, χωρίς να χάσετε ούτε ένα από τα αρχεία ή προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει.

Εγκατάσταση MacOS
σε MacBook
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

40,32€

50,00€

2 X 25,00€

Χρόνος επισκευής 1-2 ήμερες
Εγγύηση επισκευής
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε εγκατάσταση MacOS σε MacBook εάν:

 • Είναι πολύ αργό και κολλάνε τα προγράμματα
 • Χρειάζεστε αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση τον MacOS.
 • Καθυστερούν τα MacOS στην εναρξη.
 • Έχετε κολλήσει ιούς, trojan ή spyware.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας για να εντοπίσουμε τυχόν δυσλειτουργίες
 • null
  Δημιουργία αντίγραφου των αρχείων σας (Φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική)
 • null
  Εγκατάσταση MacOS σε MacBook, ενημέρωση και εγκατάσταση προγραμμάτων (Antivirus, Skype, Zoom, Webex κ.α.)

 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Χρειάζομαι εγκατάσταση MacOS σε MacBook;

Το MacBook που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει ένα πρόγραμμα; Σκοπεύετε να αγοράσετε MacBook και δεν διαθέτει MacOS ή αυτά που έχει προ εγκατεστημένα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας; Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος των MacOS σε κάτι νεότερο και ποιο σύγχρονο; Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι μια καθαρή εγκατάσταση των MacOS, γνωστό και σαν format. Η διαδικασία μιας σωστής και ολοκληρωμένης εγκατάστασης MacOS δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην tspc.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πως να εγκαταστήσουμε τα MacOS στο MacBook σας και να του δώσουμε ξανά την αρχική του ταχύτητα. Θα σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, χωρίς να χαθεί κανένα από τα αρχεία σας και με όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Τι εγγύηση επισκευής έχει μια εγκατάσταση MacOS σε MacBook;

Δυστυχώς για την εγκατάσταση MacOS σε MacBook δεν υπάρχει εγγύηση.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας κατάλληλα για την επισκευή μητρικής MacBook. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής MacBook;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το MacBook. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του MacBook σας;

Η οθόνη στο MacBook σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών MacBook. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H εγκατάσταση MacOS σε MacBook είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.