Λίγα λόγια για εμάς.

Στόχος και φιλοδοξία μας η καλύτερη εξυπηρέτηση προς εσάς.

Η TSPC, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 2007, αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων τεχνικών και ηλεκτρονικών, με θεωρητική και πρακτική εφαρμογή στις νέες τεχνολογίες στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των τηλεπικοινωνιών.
Προσαρμόζουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας πάνω στις δικές σας απαιτήσεις, έτσι ώστε να σας εξασφαλίζουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλου του φάσματος της αγοράς, σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών και υποστήριξης, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την επενδυτική ικανότητα και την εσωτερική υποδομή της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εφαρμογών, έχοντας πάντα χαμηλά το κόστος και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
Προτεραιότητά μας είναι η διεκπεραίωση των αναγκών σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο και στο πιο προσιτό κόστος, δίνοντας μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τον πελάτη και την ενημέρωσή του σε τεχνικά θέματα.

Μεταφέροντας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων στην επισκευή ηλεκτρολογικών υπολογιστών, η TSPC το 2011 προχώρησε στην δημιουργία του πρώτου αποκλειστικού επισκευαστικού κέντρου μητρικής πλακέτας στην Ελλάδα σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Σήμερα με σχεδόν 10 χρονιά εμπειρίας πάνω στο κομμάτι της επισκευής μητρικής πλακέτας, τόσο για κινητά τηλεφωνά όσο και για μητρικές laptop, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις σε οπουδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζεται.