Υπηρεσίες επισκευής για επιχειρήσεις

Έχετε κατάστημα επισκευών; Προσφέρουμε ειδικά προνόμια και μειωμένες τιμές για τις επισκευές σας σε Laptop, Smartphone, κάρτες γραφικών, Tablet, κονσόλες

Γιατί να μας επιλέξετε

Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή μητρικής πλακέτας και συνεχή ανανέωση εξοπλισμού, σας παρέχουμε οικονομικές και εγγυημένες επισκευές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή συσκευών σε τιμές χονδρικής σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη αξιοπιστία στον χώρο των επισκευών και προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές επισκευής στην Ελλάδα. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του καταστήματός σας, με υπηρεσίες επισκευής που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας γύρω από την εξυπηρέτηση του πελάτη σας.

Τι επισκευάζουμε

Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα

Τι επισκευάζουμε:

  • Μητρικές Laptop
  • iPhone / iPad / Mac
  • Κάρτα γραφικών Desktop / GPU
  • Samsung Smartphone / Samsung Tablet
  • Smartphone
  • Tablet
  • Επισκευές Microsoldering

Φόρμα Συνεργασίας Χονδρικής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Στοιχεία εταιρίας

Πως μαθατε για μας;

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής πλακέτας;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να ανάβουν τα λαμπάκια του Laptop για 1-2 δευτερόλεπτα και έπειτα σβήνουν. Να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του Laptop χωρίς εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Πόσο διαρκεί η επισκευή μητρικής πλακέτας;

Οι περισσότερες επισκευές μητρικής διαρκούν περίπου 5 με 7 ήμερες. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση της επισκευής. Ενδεικτικά για μια επισκευή στον επεξεργαστή Laptop η στην CPU iPhone μπορεί να χρειαστούν από 7 έως και 10 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η επισκευή και ο διαγνωστικός έλεγχος καλής λειτουργίας.

Πόσο κοστίζει η διάγνωση προβλήματος μητρικής;

Η διάγνωση βλάβης στην μητρική πλακέτα είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση. Εντελώς δωρεάν διάγνωση σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε από την tspc.gr, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε, Laptop, iPhone, iPad, Samsung και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη. Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την διάγνωση της μητρικής πλακέτας. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή μητρικής;

Όλες μας οι επισκευές μητρικής πλακέτας διαθέτουν εγγύηση από 3 έως 6 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Το εργαστήριο σας έχει προδιαγραφές για την επισκευή μητρικής;

Το πρώτο εργαστήριο επισκευής μητρικής πλακέτας στην Ελλάδα, βασισμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα των μεγαλύτερων Service Center της Ευρώπης. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή μητρικής πλακέτας και συνεχή ανανέωση εξοπλισμού, σας παρέχουμε οικονομικές και εγγυημένες επισκευές μητρικής πλακέτας για iPhone, ipad, Samsung, Huawei, Xiaomi και Laptop,

Κάνετε επισκευή σε μητρική Smarpthone;

Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή μητρικής πλακέτας και συνεχή ανανέωση εξοπλισμού, σας παρέχουμε οικονομικές και εγγυημένες επισκευές μητρικής πλακέτας για iPhone, ipad, Samsung, Huawei, Xiaomi και Laptop,

Κάνετε επισκευή σε μητρική Laptop;

H επισκευή μητρικής πλακέτας Laptop, καθώς και η επισκευή κάρτας γραφικών σε Laptop γίνετε στο εργαστήριο μας, από ηλεκτρονικούς εξειδικευμένους στην επισκευή μητρικής, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα όργανα μετρήσεων και ρομποτικά μηχανήματα επισκευής τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας για όλους τους πελάτες μας εγγυημένες και οικονομικές επισκευές.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 6000 άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά επισκευής μητρικής, μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

H επισκευή για επιχειρήσεις είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.