Δωρεάν διάγνωση προβλήματος

Εντελώς δωρεάν διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε!

Η tspc.gr σας παρέχει εντελώς δωρεάν την διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε την συσκευή σας στο Service μας Σκιπη 24 στην Καλλιθέα. Εμείς θα αναλάβουμε να εντοπίσουμε την βλάβη και να σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διάρκεια επισκευής.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή, παραλαμβάνετε την συσκευή σας από το Service μας χωρίς καμία χρέωση.

Αποστολή Συσκευής

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή σας στο Service μας.

Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Με μια απλή κλήση σε εμάς στο 210.9513700, κανονίζουμε να έρθει courier στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

Σε αυτή την περίπτωση και μόνο σε αυτή, η χρέωση που θα έχετε είναι τα μεταφορικά (15€) από εσάς προς εμάς και την επιστροφή της συσκευής σε εσάς .
Στην περίπτωση που θα προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής που έχετε στείλει σε εμάς τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

Η δωρεάν αποστολή αφορά επισκευές για συσκευές όπως Laptop, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablets που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι άνω των 80€ χωρίς ΦΠΑ 24%.

Επισκευές που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι κάτω των 80€ χωρίς ΦΠΑ 24% τα έξοδα αποστολής είναι στα 15€ ανά τεμάχιο.
Για μεγαλύτερα δέματα ισχύει κλιμακωμένη χρέωση ανάλογα το βάρος και τον όγκο.