Επισκευές Laptop, κινητών και Tablet

Η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της συσκευή σας, σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, άμεσα, αξιόπιστα και με την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής πλακέτας;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να ανάβουν τα λαμπάκια του Laptop για 1-2 δευτερόλεπτα και έπειτα σβήνουν. Να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του Laptop χωρίς εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Πόσο διαρκεί η επισκευή μητρικής πλακέτας;

Οι περισσότερες επισκευές μητρικής διαρκούν περίπου 5 με 7 ήμερες. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση της επισκευής. Ενδεικτικά για μια επισκευή στον επεξεργαστή Laptop η στην CPU iPhone μπορεί να χρειαστούν από 7 έως και 10 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η επισκευή και ο διαγνωστικός έλεγχος καλής λειτουργίας.

Πόσο κοστίζει η διάγνωση προβλήματος μητρικής;

Η διάγνωση βλάβης στην μητρική πλακέτα είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση. Εντελώς δωρεάν διάγνωση σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε από την repairphone.gr, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε, Laptop, iPhone, iPad, Samsung και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη. Οι έμπειροι τεχνικοί της repairphone.gr θα αναλάβουν την διάγνωση της μητρικής πλακέτας. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή μητρικής;

Όλες μας οι επισκευές μητρικής πλακέτας διαθέτουν εγγύηση από 3 έως 6 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Το εργαστήριο σας εχει προδιαγραφές για την επισκευή μητρικής;

Το πρώτο εργαστήριο επισκευής μητρικής πλακέτας στην Ελλάδα, βασισμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα των μεγαλύτερων Service Center της Ευρώπης. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή μητρικής πλακέτας και συνεχή ανανέωση εξοπλισμού, σας παρέχουμε οικονομικές και εγγυημένες επισκευές μητρικής πλακέτας για iPhone, ipad, Samsung, Huawei, Xiaomi και Laptop,

Κάνετε επισκευή σε μητρική Smarpthone;

Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή μητρικής πλακέτας και συνεχή ανανέωση εξοπλισμού, σας παρέχουμε οικονομικές και εγγυημένες επισκευές μητρικής πλακέτας για iPhone, ipad, Samsung, Huawei, Xiaomi και Laptop,

Κάνετε επισκευή σε μητρική Laptop;

H επισκευή μητρικής πλακέτας Laptop, καθώς και η επισκευή κάρτας γραφικών σε Laptop γίνετε στο εργαστήριο μας, από ηλεκτρονικούς εξειδικευμένους στην επισκευή μητρικής, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα όργανα μετρήσεων και ρομποτικά μηχανήματα επισκευής τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας για όλους τους πελάτες μας εγγυημένες και οικονομικές επισκευές.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 6000 άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά επισκευής μητρικής, μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

H επισκευή Laptop, κινητών και Tablet είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.