Εσωτερικός καθαρισμός MacBook

Εσωτερικός καθαρισμός MacBook από υγρά και σκόνες, άμεσα και στην καλύτερη τιμή.

Εσωτερικός καθαρισμός
MacBook
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

56,45€

70,00€

3 Χ 23,33€

Χρόνος επισκευής 2-5 ήμερες
Εγγύηση επισκευής 6 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεται ο εσωτερικός καθαρισμός MacBook εάν:

 • Το ανεμιστηράκι κάνει πολλή θόρυβο
 • Εμφανίζει μήνυμα Fan Error κατά την εκκίνηση
 • Το MacBook σβήνει απότομα.
 • Ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια σε υψηλές στροφές.
 • Υπάρχει μεγάλη υπερθέρμανση του MacBook.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος στο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή για την σωστή λειτουργία του.
 • null
  Καθαρισμός στο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και στις ψυκτήρες του MacBook από σκόνες και αλλά κατάλοιπα.
 • null
  Καθαρισμός της μητρικής μέσα σε κατάλληλο μηχάνημα καθαρισμού με ειδικό υγρό για την αφαίρεση σκόνης.
 • null
  Καθαρισμός πληκτρολογίου, οθόνης και εξωτερικής κάσας του MacBook.
 • null
  Έλεγχος θερμοκρασίας του MacBook και μέτρηση στροφών στο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή όταν βρίσκετε το MacBook σε πλήρη λειτουργία.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα θερμοκρασίας στο MacBook σας;

Ακούτε το ανεμιστηράκι να δουλεύει έντονα και με θόρυβο; Ο εσωτερικός καθαρισμός MacBook  δεν είναι μια απλή υπόθεση και θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο τεχνικό. Εμείς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του MacBook, τους αεραγωγούς, το πλαίσιο του MacBook, το πληκτρολόγιο και τοποθετούμε υψηλής ποιότητας θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών.

Τι εγγύηση επισκευής έχει ο εσωτερικός καθαρισμός MacBook;

Ο εσωτερικός καθαρισμός MacBook έχει εγγύηση έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 400 διαφορετικά μοντέλα σε ανεμιστηράκια MacBook. Mειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο για να ολοκληρωθεί ο εσωτερικός καθαρισμός MacBook και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του MacBook σας;

Η οθόνη στο MacBook σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών MacBook. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής MacBook;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το MacBook. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H εσωτερικός καθαρισμός MacBook είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.