Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop

Επισκευή τροφοδοσίας Laptop με ανταλλακτικό ύψιλον προδιαγραφών. Αντικατάσταση με καινούργιο βύσμα, από εξειδικευμένους τεχνικούς στην καλύτερη τιμή, άμεσα και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επισκευή τροφοδοσίας
Laptop
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

από 44,36€

55,00€

2 Χ 27,50€

Χρόνος επισκευής 2-4 ήμερες
Εγγύηση επισκευής 6 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop εάν:

 • Δεν φορτίζει το Laptop.
 • Η φόρτιση δεν είναι συνεχής.
 • Έχει σπάσει το βύσμα τροφοδοσίας.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος του βύσματος τροφοδοσίας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
 • null
  Αντικατάσταση του ελλαττωματικού βύσματος τροφοδοσίας, έλεγχος για την σωστή τροφοδοσία ρεύματος της μητρικής.
 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργίας στο τροφοδοτικού του Laptop και δωρεάν εσωτερικός καθαρισμός του Laptop.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Θέλετε επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην τροφοδοσία του Laptop σας, στο βύσμα φόρτισης/τροφοδότησης ή ο φορτιστής σας παραμένει ανενεργός; Ένα χαλασμένο βύσμα φόρτισης δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αντικατασταθεί. Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό τμήμα του, έτσι ώστε το Laptop να λειτουργεί σαν καινούριο.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop;

Μια επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop έχει εγγύηση από 3 έως 6 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 300 βύσματα για διαφορετικά μοντέλα, κατάλληλα για την  επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής Laptop;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του Laptop σας;

Η οθόνη στο laptop σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.