Αλλαγή οθόνης Laptop

Σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη τιμή για την αλλαγή της οθόνης του Laptop σας για όλες τις μάρκες και μοντέλα. Με άμεση αντικατάσταση οθόνης στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς!

Αλλαγή οθόνης LCD
Laptop
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

από 48,39€

60,00€

1 X 60,00€

Χρόνος επισκευής 1-2 ήμερες
Εγγύηση επισκευής 6-12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε αλλαγή οθόνης Laptop εάν:

 • Η οθόνη του Laptop έχει σπάσει.
 • Έχει καμένα pixel
 • Έχει χάσει τον φωτισμό της.
 • Δεν ανάβει καθόλου
 • Έχει παραμορφωμένα χρώματα

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Εγκατάσταση της νέας σας οθόνης στο Laptop σας.
 • null
  Έλεγχος της καλωδιοταινίας οθόνης για τυχόν δυσλειτουργίες.
 • null
  Γραπτή εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας για την εκάστοτε αλλαγή οθόνης Laptop
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Γίνεται άμεσα η αλλαγή οθόνης Laptop;

Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα από οθόνες LCD Laptop , μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο αλλαγή οθόνης Laptop και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Τι εγγύηση επισκευής έχει μια αλλαγή οθόνης Laptop;

Όλες μας οι οθόνες Laptop διαθέτουν εγγύηση έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην αλλαγή οθόνης Laptop, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Καθυστερεί υπερβολικά το laptop σας;

Το Laptop που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει ένα πρόγραμμα; Σκοπεύετε να αγοράσετε Laptop και δεν διαθέτει Windows ή αυτά που έχει προ εγκατεστημένα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας; Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος των Windows σε κάτι νεότερο και ποιο σύγχρονο; Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι μια καθαρή εγκατάσταση των windows, γνωστό και σαν format. Η διαδικασία μιας σωστής και ολοκληρωμένης εγκατάστασης windows δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην tspc.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πως να εγκαταστήσουμε τα windows στο laptop σας και να του δώσουμε ξανά την αρχική του ταχύτητα. Θα σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, χωρίς να χαθεί κανένα από τα αρχεία σας και με όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του Laptop σας;

Η οθόνη στο laptop σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα οθόνες υψηλής ποιότητας κατάλληλες για την αλλαγή οθόνης Laptop. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή οθόνης Laptop είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.