Αλλαγή οθόνης iPhone 6

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην αλλαγή οθόνης iPhone 6

Αλλαγή οθόνης
iPhone 6
Αλλαγή οθόνης iPhone 6
Κόστος αλλαγής οθόνης iPhone 6 Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

56,45€

70,00€

3 X 23,33€

Χρόνος αλλαγής οθόνης iPhone 6 Χρόνος επισκευής 5 ώρες
Εγγύηση αλλαγής οθόνης iPhone 6 Εγγύηση επισκευής 12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε αλλαγή οθόνης iPhone 6 εάν:

 • Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 6
 • Ανοίγει το iPhone 6 αλλά έχει μαύρη εικόνα
 • Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας
 • Έπεσε υγρό πάνω στο iPhone 6 (νερό, ποτό, καφές)
 • Σβήνει σε τυχαίες στιγμές ή κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Αφαίρεση και αντικατάσταση του κατεστραμμένου κρυστάλλου αφής και της οθόνης του iPhone 6
 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργίας της καινούργιας οθόνης του iPhone 6 για σωστή λειτουργία.

 • null
  Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής γινετε ελεγχος στο iPhone 6 λειτουργίας 24 σημείων
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Άλλες επισκευές σε iPhone 6

Ψάχνετε για αλλαγή οθόνης iPhone 6;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την οθόνη iPhone 6; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά ανοίγει το iPhone κανονικά; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την αλλαγή οθόνης iPhone 6. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Τι εγγύηση έχει μια αλλαγή οθόνης iPhone 6;

Όλες μας οι οθόνες iPhone 6 διαθέτουν εγγύηση επισκευής από 6 έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη από υγρό ή φυσική φθορά, όπως σπασμένη οθόνη ή ράγισμα από πτώση

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά για την αλλαγή οθόνης iPhone 6, Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής iPhone 6;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής. Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το iPhone 6. Να πραγματοποιεί επανεκκινήσεις ή να έχει κολλήσει στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Δεν λειτουργεί το Wi-Fi ή το δίκτυο στο iPhone 6;

Μήπως η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή δεν μπορεί καθόλου να εντοπίσει δίκτυα; Έχει αδύναμο σήμα και σας εμφανίζει πολύ λιγότερα διαθέσιμα δίκτυα; Έχετε συχνό διακοπείς και αποσυνδέσεις; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την δωρεάν την διάγνωση και την επισκευή στο πρόβλημα σύνδεσης του iPhone 6. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή οθόνης iPhone 6 είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.