Υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus.

Υποδοχής φόρτισης
iPhone 14 Plus
Υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus
Κόστος αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

0,00€

0,00€

0 X 0,00€

Χρόνος αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus Χρόνος επισκευής 5 ώρες
Εγγύηση αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus Εγγύηση επισκευής 12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus εάν:

 • Το iPhone 14 Plus δεν φορτίζει.
 • Το iPhone 14 Plus δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας.
 • Το iPhone 14 Plus δεν φορτίζει σωστά.
 • Η βάση σύνδεσης του iPhone 14 Plus είναι σπασμένη.
 • Το καλώδιο δεν κουμπώνει στην βάση σύνδεσης του iPhone 14 Plus.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Αφαίρεση και αντικατάσταση της κατεστραμμένης υποδοχής σύνδεσης του iPhone 14 Plus

 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργίας της υποδοχής σύνδεσης του iPhone 14 Plus για σωστή λειτουργία
 • null
  Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής γίνετε έλεγχος στο iPhone 14 Plus λειτουργίας 24 σημείων.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.
 • null
  Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και επιστροφής χρημάτων για την εκάστοτε επισκευή.

Άλλες επισκευές σε iPhone 14 Plus

Ψάχνετε για αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus; Βλέπεται ότι η βάση σύνδεσης του iPhone είναι σπασμένη ή φορτίζει με διακοπές ή αποσυνδέετε από τον υπολογιστή σας; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Τι εγγύηση έχει μια αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus;

H υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus έχει εγγύηση επισκευής έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά για την αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής iPhone 14 Plus;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής. Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το iPhone 14 Plus. Να πραγματοποιεί επανεκκινήσεις ή να έχει κολλήσει στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Δεν λειτουργεί το Wi-Fi ή το δίκτυο στο iPhone 14 Plus;

Μήπως η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή δεν μπορεί καθόλου να εντοπίσει δίκτυα; Έχει αδύναμο σήμα και σας εμφανίζει πολύ λιγότερα διαθέσιμα δίκτυα; Έχετε συχνό διακοπείς και αποσυνδέσεις; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την δωρεάν την διάγνωση και την επισκευή στο πρόβλημα σύνδεσης του iPhone 14 Plus. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 14 Plus είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.