Αλλαγή οθόνης iPhone 11

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην αλλαγή οθόνης iPhone 11

Αλλαγή οθόνης
iPhone 11
Αλλαγή οθόνης iPhone 11
Κόστος αλλαγής οθόνης iPhone 11 Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

120,97€

150,00€

4 X 37,50€

Χρόνος αλλαγής οθόνης iPhone 11 Χρόνος επισκευής 5 ώρες
Εγγύηση αλλαγής οθόνης iPhone 11 Εγγύηση επισκευής 12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε αλλαγή οθόνης iPhone 11 εάν:

 • Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 11
 • Ανοίγει το iPhone 11 αλλά έχει μαύρη εικόνα
 • Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας
 • Έπεσε υγρό πάνω στο iPhone 11 (νερό, ποτό, καφές)
 • Σβήνει σε τυχαίες στιγμές ή κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Αφαίρεση και αντικατάσταση του κατεστραμμένου κρυστάλλου αφής και της οθόνης του iPhone 11
 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργίας της καινούργιας οθόνης του iPhone 11 για σωστή λειτουργία.

 • null
  Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής γινετε ελεγχος στο iPhone 11 λειτουργίας 24 σημείων
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Άλλες επισκευές σε iPhone 11

Ψάχνετε για αλλαγή οθόνης iPhone 11;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την οθόνη iPhone 11; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά ανοίγει το iPhone κανονικά; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την αλλαγή οθόνης iPhone 11. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Τι εγγύηση έχει μια αλλαγή οθόνης iPhone 11;

Όλες μας οι οθόνες iPhone 11 διαθέτουν εγγύηση επισκευής από 6 έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη από υγρό ή φυσική φθορά, όπως σπασμένη οθόνη ή ράγισμα από πτώση

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά για την αλλαγή οθόνης iPhone 11, Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής iPhone 11;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής. Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το iPhone 11. Να πραγματοποιεί επανεκκινήσεις ή να έχει κολλήσει στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Δεν λειτουργεί το Wi-Fi ή το δίκτυο στο iPhone 11;

Μήπως η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή δεν μπορεί καθόλου να εντοπίσει δίκτυα; Έχει αδύναμο σήμα και σας εμφανίζει πολύ λιγότερα διαθέσιμα δίκτυα; Έχετε συχνό διακοπείς και αποσυνδέσεις; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την δωρεάν την διάγνωση και την επισκευή στο πρόβλημα σύνδεσης του iPhone 11. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή οθόνης iPhone 11 είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.