Υποδοχής φόρτισης iPhone 6s

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s.

Υποδοχής φόρτισης
iPhone 6s
Υποδοχής φόρτισης iPhone 6s
Κόστος αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 6s Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

32,26€

40,00€

2 X 20,00€

Χρόνος αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 6s Χρόνος επισκευής 5 ώρες
Εγγύηση αλλαγής υποδοχής φόρτισης iPhone 6s Εγγύηση επισκευής 12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε υποδοχής φόρτισης iPhone 6s εάν:

 • Το iPhone 6s δεν φορτίζει.
 • Το iPhone 6s δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας.
 • Το iPhone 6s δεν φορτίζει σωστά.
 • Η βάση σύνδεσης του iPhone 6s είναι σπασμένη.
 • Το καλώδιο δεν κουμπώνει στην βάση σύνδεσης του iPhone 6s.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Αφαίρεση και αντικατάσταση της κατεστραμμένης υποδοχής σύνδεσης του iPhone 6s

 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργίας της υποδοχής σύνδεσης του iPhone 6s για σωστή λειτουργία
 • null
  Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής γίνετε έλεγχος στο iPhone 6s λειτουργίας 24 σημείων.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.
 • null
  Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και επιστροφής χρημάτων για την εκάστοτε επισκευή.

Άλλες επισκευές σε iPhone 6s

Ψάχνετε για αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την υποδοχής φόρτισης iPhone 6s; Βλέπεται ότι η βάση σύνδεσης του iPhone είναι σπασμένη ή φορτίζει με διακοπές ή αποσυνδέετε από τον υπολογιστή σας; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Τι εγγύηση έχει μια αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s;

H υποδοχής φόρτισης iPhone 6s έχει εγγύηση επισκευής έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά για την αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής iPhone 6s;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής. Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το iPhone 6s. Να πραγματοποιεί επανεκκινήσεις ή να έχει κολλήσει στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Δεν λειτουργεί το Wi-Fi ή το δίκτυο στο iPhone 6s;

Μήπως η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή δεν μπορεί καθόλου να εντοπίσει δίκτυα; Έχει αδύναμο σήμα και σας εμφανίζει πολύ λιγότερα διαθέσιμα δίκτυα; Έχετε συχνό διακοπείς και αποσυνδέσεις; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την δωρεάν την διάγνωση και την επισκευή στο πρόβλημα σύνδεσης του iPhone 6s. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή υποδοχής φόρτισης iPhone 6s είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.