Επισκευή μητρικής Desktop

Η επισκευή μητρικής πλακέτας Desktop γίνεται στο εργαστήριο μας, εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή μητρικής πλακέτας Desktop. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.

Επισκευή μητρικής
Desktop
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

από 48,39€

60,00€

2 X 30,00€

Χρόνος επισκευής 4-9 ήμερες
Εγγύηση επισκευής 6 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε επισκευή μητρικής Desktop εάν:

 • Το Desktop δεν ανοίγει
 • Ανοίγει το Desktop αλλά εχει μαύρη εικόνα
 • Δεν μπορεί να μπεί στα Windows διότι παγώνει
 • Έπεσε υγρό πάνω στο Desktop (νερό, ποτό, καφές)
 • Δεν φορτίζει η μπαταρία του Desktop
 • Kολλάει στην αρχική οθόνη του BIOS
 • Mυρίζει καμμένο μέσα απο το Desktop και δεν ανάβει
 • Σβήνει σε τυχαίες στιγμές ή κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος της μητρικής για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

 • null
  Εκτίμηση κόστους, ενημέρωση και έγκριση από τον πελάτη

 • null
  Επισκευή μητρικής Desktop και του ελαττωματικού τμήματος

 • null
  Ενημέρωση drivers, εσωτερικός καθαρμός του Desktop από σκόνη και έλεγχος σωστής λειτουργίας.

 • null
  Γραπτή εγγύηση 90 ημερών καλής λειτουργίας και επιστροφής χρήματων

 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Youtube για περισσότερες επισκευές

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής Desktop;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής. Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή μητρικής Desktop;

Όλες μας οι επισκευές μητρικής Desktop διαθέτουν εγγύηση επισκευής από 3 έως 6 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 1000 άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά επισκευής μητρικής Desktop , μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Καθυστερεί υπερβολικά το laptop σας;

Το Desktop που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει ένα πρόγραμμα; Σκοπεύετε να αγοράσετε Desktop και δεν διαθέτει Windows ή αυτά που έχει προ εγκατεστημένα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας; Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος των Windows σε κάτι νεότερο και ποιο σύγχρονο; Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι μια καθαρή εγκατάσταση των windows, γνωστό και σαν format. Η διαδικασία μιας σωστής και ολοκληρωμένης εγκατάστασης windows δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην tspc.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πως να εγκαταστήσουμε τα windows στο laptop σας και να του δώσουμε ξανά την αρχική του ταχύτητα. Θα σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, χωρίς να χαθεί κανένα από τα αρχεία σας και με όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του Desktop σας;

Η οθόνη στο Desktop σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών Desktop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H επισκευή μητρικής Desktop είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.