Εγκατάσταση windows σε Desktop

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς την έκδοση των Windows 10 και Windows 11, χωρίς να χάσετε ούτε ένα από τα αρχεία ή προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει.

Εγκατάσταση windows
σε Desktop
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

28,23€

35,00€

1 X 35,00€

Χρόνος επισκευής 1-2 ήμερες
Εγγύηση επισκευής
Τιμή με ανταλλακτικό Όχι

Χρειάζεστε εγκατάσταση windows σε Desktop εάν:

 • Είναι πολύ αργό και κολλάνε τα προγράμματα
 • Χρειάζεστε αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση τον Windows.
 • Καθυστερούν τα Windows στην εναρξη.
 • Έχετε συχνά Μπλε Οθόνες (BSOD)
 • Έχετε κολλήσει ιούς, trojan ή spyware.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας για να εντοπίσουμε τυχόν δυσλειτουργίες
 • null
  Δημιουργία αντίγραφου των αρχείων σας (Φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική)
 • null
  Εγκατάσταση windows σε Desktop, ενημέρωση και εγκατάσταση Drivers, προγραμμάτων (Antivirus, Skype, Zoom, Webex κ.α.)
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Χρειάζομαι εγκατάσταση windows σε Desktop;

Το Desktop που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει ένα πρόγραμμα; Σκοπεύετε να αγοράσετε Desktop και δεν διαθέτει Windows ή αυτά που έχει προ εγκατεστημένα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας; Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος των Windows σε κάτι νεότερο και ποιο σύγχρονο; Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι μια καθαρή εγκατάσταση των windows, γνωστό και σαν format. Η διαδικασία μιας σωστής και ολοκληρωμένης εγκατάστασης windows δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην tspc.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πως να εγκαταστήσουμε τα windows στο Desktop σας και να του δώσουμε ξανά την αρχική του ταχύτητα. Θα σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, χωρίς να χαθεί κανένα από τα αρχεία σας και με όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε πάνω από 1000 άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά επισκευής Desktop , μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής Desktop;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Desktop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του Desktop σας;

Η οθόνη στο Desktop σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών Desktop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H εγκατάσταση windows σε Desktop είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.