Αντικατάσταση δίσκου Desktop

Σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη τιμή για την αντικατάσταση δίσκου Desktop για όλες τις μάρκες και μοντέλα. Άμεση αντικατάσταση δίσκου με τις καλύτερες και αξιόπιστες επιλογές της αγοράς.

Αντικατάσταση δίσκου
Desktop
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

από 48,39€

60,00€

2 X 30,00€

Χρόνος επισκευής 1-2 ημέρες
Εγγύηση επισκευής 24-36 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Ναι

Χρειάζεστε αντικατάσταση δίσκου Desktop εάν:

 • Το Desktop είναι πολύ αργό
 • Σας εμφανίζει μήνυμα στην εκκίνηση για σφάλμα δίσκου
 • Δεν μπορείτε να μπείτε στα Windows
 • Σας εμφανίζει την επιδιόρθωση των Windows
 • Έχουν χαθεί τα αρχεία από το Desktop σας.
 • Δεν μπορείτε να ανοίξετε κανένα αρχείο σας

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος και εύρεση του καταλλήλου δίσκου SSD ή HDD
 • null
  Δημιουργία αντίγραφου των αρχείων σας (Φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική)
 • null
  Εγκατάσταση του νέου σας δίσκου και αντιγραφή δεδομένων από τον παλιό σας δίσκο.

 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Θέλετε να κάνετε αντικατάσταση δίσκου Desktop;

Το Desktop που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει ένα πρόγραμμα; Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε τον δίσκου στο Desktop. Εμείς θα αναλάβουμε την αντικατάσταση δίσκου Desktop με έναν νεότερης τεχνολογίας SSD στην χωρητικότητα που επιθυμητέ. Θα σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, χωρίς να χαθεί κανένα από τα αρχεία σας και με όλα τα προγράμματα εγκατεστημένα, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Τι εγγύηση επισκευής έχει μια αντικατάσταση δίσκου Desktop;

Μια αντικατάσταση δίσκου Desktop έχει εγγύηση υλικού (σκληρός δίσκος) έως 24 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα SSD δίσκους κατάλληλους για την αντικατάσταση δίσκου Desktop, μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Μπορεί να γίνει επισκευή μητρικής Desktop;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Desktop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του Desktop σας;

Η οθόνη στο Desktop σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών Desktop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αντικατάσταση δίσκου Desktop είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.