Δωρεάν διάγνωση προβλήματος

Εντελώς δωρεάν την διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε!

Η αρχική διαδικασία για την επισκευή ενός υπολογιστή ή SmartPhone είναι η διάγνωση σφάλματος, να εντοπιστεί η βλάβη και να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διάγνωση μπορεί να είναι κάποιες ώρες αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν ακόμα και μέρες.
Μια ολοκληρωμένη διάγνωση απαιτεί λεπτομερείς ελέγχους πάνω σε μια συσκευή με αποτέλεσμα ο τεχνικός να ανακαλύψει τη βλάβη.

Η TSPC σας παρέχει εντελώς δωρεάν την διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε την συσκευή σας στο Service μας Σκιπη 24 στην Καλλιθέα και εμείς θα αναλάβουμε να εντοπίσουμε την βλάβη και να σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διάρκεια επισκευής.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή, παραλαμβάνετε την συσκευή σας από το Service μας χωρίς καμία χρέωση.

Δωρεάν διάγνωση ακόμα και αν δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή σας στο Service μας.
Αν λογού χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας, με μια απλή κλήση σε εμάς στο 210.9513700, κανονίζουμε να έρθει courier στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
Σε αυτή την περίπτωση και μόνο σε αυτή, η χρέωση που θα έχετε είναι τα μεταφορικά (15€) από εσάς προς εμάς και την επιστροφή της συσκευής σε εσάς.
Στην περίπτωση που θα προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής που έχετε στείλει σε εμάς, δεν θα υπάρχει καμία χρέωση για τα έξοδα αποστολής παρα μόνο η χρέωση για την εκάστοτε επισκευή της συσκευής σας.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεωντ (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!