Επισκευή τροφοδοσίας Laptop

Επισκευή τροφοδοσίας Laptop με ανταλλακτικό ύψιλον προδιαγραφών. Αντικατάσταση με καινούργιο βύσμα, από εξειδικευμένους τεχνικούς στην καλύτερη τιμή, άμεσα και με εγγύηση καλής λειτουργίας

Χρειάζεστε επισκευή τροφοδοσίας Laptop εάν:

 • Δεν φορτίζει το Laptop.
 • Η φόρτιση δεν είναι συνεχής.
 • Έχει σπάσει το βύσμα τροφοδοσίας.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος του βύσματος τροφοδοσίας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα
 • null
  Αντικατάσταση του ελλαττωματικού βύσματος τροφοδοσίας, έλεγχος για την σωστή τροφοδοσία ρεύματος της μητρικής.
 • null
  Έλεγχος καλής λειτουργείας στο τροφοδοτικού του Laptop και δωρεάν εσωτερικός καθαρισμός του Laptop
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην τροφοδοσία του Laptop σας, στο βύσμα φόρτισης/τροφοδότησης ή ο φορτιστής σας παραμένει ανενεργός; Ένα χαλασμένο βύσμα φόρτισης δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αντικατασταθεί. Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό τμήμα του, έτσι ώστε το Laptop να λειτουργεί σαν καινούριο.

Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την επισκευή τροφοδοσίας Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός εργαστηρίου, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που προσφέρουμε στις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη  και οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της συσκευή σας.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!