Επισκευή μεντεσέ Laptop

Επισκευή μεντεσέ Laptop με ανταλλακτικό ύψιλον προδιαγραφών. Αντικατάσταση με καινούργιο μεντεσέ, από εξειδικευμένους τεχνικούς στην καλύτερη τιμή, άμεσα και με εγγύηση καλής λειτουργίας

Χρειάζεστε επισκευή μεντεσέ Laptop εάν:

 • Έχουν σπάσει τα πλαστικά μέρη του Laptop.
 • Έχει σπάσει η βάση της οθόνης με την κάσα του Laptop.
 • Δεν ανοίγει ομοιόμορφα το καπάκι τη οθόνης

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null

  Έλεγχος στους μεντεσέδες του Laptop σας.

 • null

  Αντικατάσταση ή επισκευή του μεντεσέ

 • null

  Έλεγχος και δοκιμή καλής λειτουργίας του Laptop

 • null

  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το μεντεσέ Laptop; Δεν μπορείτε να ανοίξετε την οθόνη του Laptop και το έχετε μονίμως σε μια ανοιχτή θέση; Μια χαλασμένη ή σπασμένη βάση μεντεσέ δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αντικατασταθεί ή ακόμη και να επισκευαστεί. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε ή και να αντικαταστήσουμε το μεντεσέ Laptop με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, ώστε το Laptop σας να είναι πλήρως λειτουργικό.

Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την επισκευή μεντεσέ Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός εργαστηρίου, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που προσφέρουμε στις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη  και οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της συσκευή σας.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!