Επισκευή θύρας USB Laptop

Επισκευή θύρας HDMI Laptop με ανταλλακτικό ύψιλον προδιαγραφών. Αντικατάσταση με καινούργια θύρα, από εξειδικευμένους τεχνικούς στην καλύτερη τιμή, άμεσα και με εγγύηση καλής λειτουργίας

Χρειάζεστε επισκευή θύρας USB Laptop εάν:

 • Δεν αναγνωρίζει εξωτερικό δίσκο το Laptop.
 • Η σύνδεση με συσκευές USB δεν είναι συνεχής.
 • Έχει σπάσει η θύρα USB Laptop.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος της θύρας USB του Laptop σας.

 • null
  Αντικατάσταση της θύρας USB

 • null
  Έλεγχος και δοκιμή καλής λειτουργίας USB Laptop
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην θύρα USB Laptop; Δεν μπορείτε να συνδέσετε το Laptop με τον εξωτερικό δίσκο σας; Δεν αναγνωρίζει το ποντική ή τον εκτυπωτή; Μια χαλασμένη ή σπασμένη θύρα USB δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αντικατασταθεί. Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε την θύρα USB , έτσι ώστε το Laptop να λειτουργεί σαν καινούριο.

Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την επισκευή θύρας USB Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός εργαστηρίου, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που προσφέρουμε στις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη  και οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της συσκευή σας.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!