Αλλαγή πληκτρολογίου Laptop

Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο του Laptop; Έχουν ξεκολλήσει ένα ή παραπάνω πλήκτρα; Αλλαγή πληκτρολογίου Laptop γρήγορα και οικονομικά ώστε να λειτουργεί και πάλι χωρίς πρόβλημα

Χρειάζεστε αλλαγή πληκτρολογίου Laptop εάν:

 • Λείπουν πλήκτρα στο πληκτρολόγιο
 • Πατάμε τα πλήκτρα άλλα δεν λειτουργούν.
 • Τα πλήκτρα έχουν κολλήσει και δεν πατιούνται.
 • Φυσική φθορά.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος στο υπάρχον πληκτρολόγιο για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
 • null
  Εκτίμηση κόστους για την επισκευή του πληκτρολογίου αν είναι αυτό εφικτό ή την αντικατάσταση του με καινούριο.
 • null
  Έλεγχος και δοκιμή καλής λειτουργείας του πληκτρολογίου.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πληκτρολόγιό σας; Σας έπεσε κάτι υγρό πάνω του η σταμάτησε να λειτουργεί; Αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του πληκτρολογίου και τον καθαρισμό του Laptop, ώστε να λειτουργεί και πάλι χωρίς πρόβλημα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την αλλαγή πληκτρολογίου Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός εργαστηρίου, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που προσφέρουμε στις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη  και οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της συσκευή σας.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!