Επισκευή Laptop

Η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή Laptop σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, άμεσα, αξιόπιστα και με την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Καθυστερεί και κολλάει υπερβολικά το Laptop; Σας ανοίγει κανονικά αλλά εμφανίζει μαύρη εικόνα; Βράχηκε η δεν σας ανοίγει καθόλου και ψάχνετε τη καλύτερη λύση για την επισκευή του;

Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την επισκευή του χαλασμένου σας Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός εργαστηρίου, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που προσφέρουμε στις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη και οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή Laptop ακόμα και αν σας έχουν πει ότι η επισκευή του είναι αδύνατη.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Πόσο διαρκεί η επισκευή Laptop;

Οι περισσότερες επισκευές Laptop διαρκούν περίπου 1 με 2 ήμερες. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση της επισκευής. Ενδεικτικά για μια επισκευή κάρτας γραφικών Laptop η μητρικής πλακέτας μπορεί να χρειαστούν από 3 έως και 5 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η επισκευή.

Μπορεί να γίνει επισκευή σε μητρική Laptop;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή μητρικής πλακέτας Laptop. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να ανάβουν τα λαμπάκια του Laptop για 1-2 δευτερόλεπτα και έπειτα σβήνουν. Να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του Laptop χωρίς εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Πόσο κοστίζει η διάγνωση για το Laptop;

Η διάγνωση βλάβης στο Laptop είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση. Εντελώς δωρεάν διάγνωση σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε από την tspc.gr, σε οποιαδήποτε Laptop και να έχετε και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη. Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την διάγνωση του χαλασμένου σας Laptop. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή Laptop;

Όλες μας οι επισκευές Laptop διαθέτουν εγγύηση από 3 έως 12 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επιστροφής χρήματων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!