Επισκευή μητρικής

Η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς για την επισκευή μητρικής σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, άμεσα, αξιόπιστα και με την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Πόσο διαρκεί η επισκευή Μητρικής;

Οι περισσότερες επισκευές μητρικής διαρκούν περίπου 5 με 7 ήμερες. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση της επισκευής. Ενδεικτικά για μια επισκευή στον επεξεργαστή Laptop η στην CPU iPhone μπορεί να χρειαστούν από 7 έως και 10 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η επισκευή και ο διαγνωστικός έλεγχος καλής λειτουργίας.

Μπορεί να γίνει επισκευή σε μητρική;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το Laptop. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να ανάβουν τα λαμπάκια του Laptop για 1-2 δευτερόλεπτα και έπειτα σβήνουν. Να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του Laptop χωρίς εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Πόσο κοστίζει η διάγνωση προβλήματος μητρικής;

Η διάγνωση βλάβης στην μητρική πλακέτα  είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση. Εντελώς δωρεάν διάγνωση σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε από την tspc.gr, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε, Laptop, iPhone, iPad, Samsung και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη. Οι έμπειροι τεχνικοί της tspc.gr  θα αναλάβουν την διάγνωση της μητρικής πλακέτας. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο.

Τι εγγύηση έχει μια επισκευή Μητρικής;

Όλες μας οι επισκευές μητρικής πλακέτας διαθέτουν εγγύηση από 3 έως 6 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!