Δωρεάν διάγνωση προβλήματος

Εντελώς δωρεάν διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε!

Η TSPC σας παρέχει εντελώς δωρεάν την διάγνωση προβλήματος σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε, σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε και σε όσο χρόνο χρειάζεται για να εντοπίσουμε την βλάβη.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε την συσκευή σας στο Service μας Σκιπη 24 στην Καλλιθέα και εμείς θα αναλάβουμε να εντοπίσουμε την βλάβη και να σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διάρκεια επισκευής.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή, παραλαμβάνετε την συσκευή σας από το Service μας χωρίς καμία χρέωση.

Δωρεάν διάγνωση ακόμα και αν δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή σας στο Service μας.
Αν λογού χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας, με μια απλή κλήση σε εμάς στο 210.9513700, κανονίζουμε να έρθει courier στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
Σε αυτή την περίπτωση και μόνο σε αυτή, η χρέωση που θα έχετε είναι τα μεταφορικά (15€) από εσάς προς εμάς και την επιστροφή της συσκευής σε εσάς .
Στην περίπτωση που θα προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής που έχετε στείλει σε εμάς, δωρεάν αποστολή για επισκευές οποιασδήποτε συσκευής σας όπως Laptop, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablets που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι άνω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24%.
Για επισκευές που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι κάτω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24% τα έξοδα αποστολής είναι στα 15€ ανά τεμάχιο.
Για μεγαλύτερα δέματα ισχύει κλιμακωμένη χρέωση ανάλογα το βάρος και τον όγκο.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεωντ (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

Αν επιθυμείτε μια πρώτη και δωρεάν εκτίμηση για την βλάβη η το κόστος επισκευής της συσκευή σας, laptop, smartphone, tablet, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Αποστολή’, ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μία πρώτη εκτίμηση κόστους της επισκευής που θα χρειαστείτε.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.