Απόσυρση συσκευών

Αποσύρετε σε εμάς τις συσκευές σας με οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχουν!
Απόσυρση Κινητών

Μπορείτε να αποσύρετε σε εμάς το κινητό σας με οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχει. Ακόμα και αν το πρόβλημα καθιστά αδύνατη την σωστή λειτουργία του κινητού σας όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένη μητρική, σπασμένη οθόνη αφής.

Έχετε χαλασμένα ή μη χρησιμοποιούμενα SmartPhone;
Η TSPC σας προσφέρει εώς και 150 ευρώ για το χαλασμένο σας SmartPhone.
Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και βγείτε κερδισμένοι!
Καλέστε μας στο 210.9513700, μας λέτε το μοντέλο του κινητού σας. Θα εκτιμήσουμε την παλαιότητα ή την βλάβη του κινητού σας και σας ενημερώσουμε εντελώς δωρεάν για την αγορά του κινητού σας.
Προσοχή: δεν δεχόμαστε κινητά τηλέφωνα που δεν έχουν οθόνη αφής, είναι μοντέλο άνω των 4 ετών ή αν έχουμε καλύψει το όριο αγορών για το μοντέλο σας.
Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε νέο SmartPhone, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά της TSPC και να κερδίσετε επιστροφή μετρητών έως και 150 ευρώ.

Αποσυρση Laptop

Το Laptop σας είναι σπασμένο, παλιό, ελαττωματικό ή απλά δεν το θέλετε άλλο;
Ανταλλάξτε τώρα για μετρητά!

H απόσυρση του Laptop σας από εμάς γίνεται εύκολα και άμεσα.
Η διαδικασία είναι άμεση, γρήγορη & εύκολη.
Καλέστε μας στο 210.9513700, μας λέτε τα στοιχειά από το Laptop σας ( σκληρός δίσκος, οθόνη, επεξεργαστής, μνήμη ). Θα εκτιμήσουμε την παλαιότητα ή την βλάβη του υπολογιστή σας και σας ενημερώσουμε εντελώς δωρεάν για την αγορά του Laptop σας.
Έχετε χαλασμένα ή μη χρησιμοποιούμενα laptop;
Η TSPC σας προσφέρει εώς και 150 ευρώ για το παλιό ή χαλασμένο σας Laptop. Σας δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσετε την αξία του από ένα μεταχειρισμένο η επισκευασμένο Laptop μέχρι 6 μήνες εγγύηση και γνήσιο λειτουργικό σύστημα  Windows 10. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και βγείτε κερδισμένοι!
Προσοχή: δεν δεχόμαστε laptop με επεξεργαστές Pentium. Αν είναι μοντέλο άνω των 4 ετών ή αν έχουμε καλύψει το όριο αγορών για το μοντέλο σας.

Στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από θήκες και αξεσουάρ. Κατάλληλες για κάθε σας ανάγκη. Σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές.
Όλες μας οι επισκευές είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα θα την βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat ή ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). Καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίππη 24 για οποιαδήποτε απορία!