Πληροφορίες Αποστολής

Επισκευή SmartPhone, Laptop, Tablet όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα!

Στην προσπάθεια μας να απλοποιήσουμε και να κάνουμε την διαδικασία της επισκευής της συσκευής σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, όπου και αν μένετε στην Ελλάδα.

Αν λογού χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας, με μια απλή κλήση σε εμάς στο 210.9513700, κανονίζουμε να έρθει courier στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
Μπορείτε να μας στείλετε την συσκευής σας, με την δική μας συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ και να επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής μεταφοράς της συσκευής σας, που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Προσφέρουμε 100% δωρεάν αποστολή για επισκευές οποιασδήποτε συσκευής σας όπως Laptop, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablets που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι άνω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24%.
Για επισκευές που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι κάτω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24% τα έξοδα αποστολής είναι στα 10€ ανά τεμάχιο.
Για μεγαλύτερα δέματα ισχύει κλιμακωμένη χρέωση ανάλογα το βάρος και τον όγκο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.9513700 για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.
Οι τρόποι πληρωμής που δεχόμαστε είναι αντικαταβολή, η κατάθεση σε τράπεζα.
Σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν θα υπάρχουν έξτρα χρώσεις στο τελικό σύνολο της εκάστοτε επισκευής.

 • null
  Καλέστε μας στο 210.9513700 για να κανονίσουμε την παραλαβή της ελαττωματικής μονάδας από το χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

 • null
  Συμπληρώστε την φόρμα αποστολής που θα βρείτε στην συνέχεια της σελίδας.

 • null
  Συσκευάζεται την συσκευή σας βάση των οδηγιών που θα βρείτε εδώ. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο συσκευασίας για την ασφάλεια της συσκευής σας.
 • null
  Παραλαβή της συσκευής σας, έλεγχος και διάγνωση προβλήματος. Ενημέρωση του πελάτη για το τελικό κόστος επισκευής.
 • null
  Επισκευή και επιστροφή της συσκευής σε εσάς. Η επιστροφή γίνετε την ώρα και την μέρα που εσείς επιθυμείτε.

Φόρμα αποστολής

Αποστολή SmartPhone, Laptop, Tablet όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα!

Στοιχεια πελατη

Στοιχεια συσκευης

Παρελκόμενα Συσκευής
Πως μαθατε για μας;

Όροι και Προϋποθέσεις

• Υπογράφοντας αυτή την φόρμα εξουσιοδοτώ τους τεχνικούς της εταιρίας Technical Support PC να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε επισκευή κρίνουν απαραίτητη για την παραπάνω αναγραφόμενη συσκευή.
• Συμφωνώ πως η παραπάνω αναγραφόμενη συσκευή στάλθηκε με κάποιο πρόβλημα και δεν επιρρίπτω καμία ευθηνή στην Technical Support PC στην περίπτωση που δημιουργηθεί περαιτέρω βλάβη στον μέλλον λόγου αυτού του προβλήματος η για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορεί να δημιουργηθεί στην συσκευή μου στο μέλλον εκτός αν οφείλετε σε κάποιο από τα ανταλλακτικά τα οποία αντικαταστάθηκαν κατά την διάρκεια της επισκευής που έγινε.
• Σε ουδεμιά περίπτωση δεν θα επιρρίψω ευθηνές στην Technical Support PC για οποιαδήποτε βλάβη στην συσκευή που στάλθηκε για επισκευή ή απώλεια δεδομένων, απώλεια κερδών ή οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί πριν, κατά την διάρκεια η στο πέρας της εκάστοτε επισκευής καθώς και κατά την διάρκεια της μεταφοράς από και προς εμένα του εκάστοτε δέματος.
• Αποδέχομαι πως οποιαδήποτε εργασία - επισκευή γίνει στην συσκευή μου μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή και η Technical Support PC δεν αναλαμβάνει την εγγύηση της συσκευής σε περίπτωση που αυτή είχε ακυρωθεί από τον εκάστοτε κατασκευαστή.
• Αποδέχομαι πως η Technical Support PC δε προτίθεται να επεμβαίνει στα προσωπικά αρχεία του πελάτη, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν το επιθυμεί, δε θα ευθύνεται δε για την απώλεια αρχείων αυτού.
• Πιστοποιώ πως έχω διαβάσει τους όρους της Technical Support PC και η παρακάτω υπογραφή δηλώνει ότι συμφωνώ με αυτούς
*Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδεχθει τους όρους και τις προϋποθέσεις της αποστολης