Πληροφορίες Αποστολής

Επισκευή SmartPhone, Laptop, Tablet όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα!

Στην προσπάθεια μας να απλοποιήσουμε και να κάνουμε την διαδικασία της επισκευής της συσκευής σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, όπου και αν μένετε στην Ελλάδα.

Αν λογού χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας, με μια απλή κλήση σε εμάς στο 210.9513700, κανονίζουμε να έρθει courier στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
Μπορείτε να μας στείλετε την συσκευής σας, με την δική μας συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ και να επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής μεταφοράς της συσκευής σας, που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Προσφέρουμε 100% δωρεάν αποστολή για επισκευές οποιασδήποτε συσκευής σας όπως Laptop, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablets που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι άνω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24%.
Για επισκευές που το συνολικό κόστος της επισκευής είναι κάτω των 70€ χωρίς ΦΠΑ 24% τα έξοδα αποστολής είναι στα 10€ ανά τεμάχιο.
Για μεγαλύτερα δέματα ισχύει κλιμακωμένη χρέωση ανάλογα το βάρος και τον όγκο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.9513700 για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.
Οι τρόποι πληρωμής που δεχόμαστε είναι αντικαταβολή, η κατάθεση σε τράπεζα.
Σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν θα υπάρχουν έξτρα χρώσεις στο τελικό σύνολο της εκάστοτε επισκευής.

 • null
  Καλέστε μας στο 210.9513700 για να κανονίσουμε την παραλαβή της ελαττωματικής μονάδας από το χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
 • null
  Συμπληρώστε την φόρμα αποστολής. Βρείτε την φόρμα εδώ.
 • null
  Συσκευάζεται την συσκευή σας βάση των οδηγιών που θα βρείτε εδώ. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο συσκευασίας για την ασφάλεια της συσκευής σας.
 • null
  Παραλαβή της συσκευής σας, έλεγχος και διάγνωση προβλήματος. Ενημέρωση του πελάτη για το τελικό κόστος επισκευής.
 • null
  Επισκευή και επιστροφή της συσκευής σε εσάς. Η επιστροφή γίνετε την ώρα και την μέρα που εσείς επιθυμείτε.