Αλλαγή οθόνης αφής iPad 4

Αν στο iPad 4 σας έχει σπάσει το κρύσταλλο αφής (digitizer) με αντίκτυπο η οθόνη αφής να μην ανταποκρίνεται σωστά και η χρήση της είναι αδύνατη, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο αφής του iPad 4 σας όποιο χρώμα χρώμα συσκευής και να διαθέτετε άσπρο ή μαύρο).
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή αυτή γίνεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αφού στα καταστήματά μας έχουμε απόθεμα ανταλλακτικών οθονών.
Για την αλλαγή οθόνης χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, όπως σε όλες τις επισκευές μας

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Χρόνος επισκευής
5 με 6 ώρες
Κόστος επισκευής :
65€
Ανταλλακτικό :
Περιλαμβάνεται στην τιμή

 Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή οθόνης αφής iPad 4 είναι :
Αφαίρεση και αντικατάσταση του κατεστραμμένου κρυστάλλου του iPad 4.
Έλεγχος καλής λειτουργίας του καινούριου κρυστάλλου αφής και της LCD οθόνης του iPad 4 για σωστή λειτουργία.
Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής γινετε ελεγχος στο iPad 4 λειτουργίας 24 σημείων.
Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας
Γραπτή εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας και επιστροφής χρήματων για την εκάστοτε επισκευή.