Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην τροφοδοσία του Laptop σας, στο βύσμα φόρτισης/τροφοδότησης ή ο φορτιστής σας παραμένει ανενεργός, αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε το σύστημα τροφοδοσίας και να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό τμήμα του, έτσι ώστε το Laptop να λειτουργεί σαν καινούριο.
Ενα χαλασμένο βύσμα φόρτισης/τροφοδότησης δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αντικατασταθεί. Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε και να επανασυνδέσουμε το βύσμα τροφοδότησης ηλεκτρικού ρεύματος του Laptop σας έτσι ώστε να λειτουργεί και πάλι σαν καινούργιος.

Παραδίδετε στο Service μας το Laptop σας και μέσα σε 24 ώρες θα έχετε μια πλήρη εκτίμηση της βλάβης καθώς επίσης και τελική τιμή του κόστους.

Σε περίπτωση που το βύσμα τροφοδότησης υπάρχει άμεσα διαθέσιμο, η διαδικασία κρατάει δυο εργάσιμες ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά, πριν παραδοθεί το Laptop στον πελάτη.

Αν χρειαστεί να παραγγείλουμε καινούργιο βύσμα τροφοδότησης μπορεί να χρειαστούν από 3 έως 20 ημέρες για να παραλάβουμε το καινούργιο βύσμα.

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
2 ημέρες
Δεν διατίθεται
Κόστος επισκευής :
απο 35€ 
Δεν διατίθεται
Ανταλλακτικό :
Περιλαμβάνεται στην τιμή
Δεν διατίθεται

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την επισκευή βύσματος τροφοδοσίας είναι :
Έλεγχος του βύσματος τροφοδοσίας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
Εκτίμηση κόστους για την πισκευή του βύσματος τροφοδοσίας, ενημέρωση και έγκριση από τον πελάτη για το συνολικό κόστος της επισκευής.
Αντικατάσταση του ελλαττωματικού βύσματος τροφοδοσίας, έλεγχος για την σωστή τροφοδοσία ρεύματος της μητρικής.
Έλεγχος καλής λειτουργείας στο τροφοδοτικού του Laptop και δωρεάν εσωτερικός καθαρισμός του Laptop.
Γραπτή εγγύηση 90 ημερών καλής λειτουργίας και επιστροφής χρήματων για την εκάστοτε επισκευή.