Εγκατάσταση Windows

Το Laptop η ο υπολογιστής που έχετε σας κολλάει και θέλει 20 λεπτά να ανοίξει;
Σκοπεύετε να αγοράσετε Laptop ή Desktop και δεν διαθέτει Windows  η αυτά που έχει προ εγκατεστημένα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας;
Θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά ή και να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος των Windows σε κάτι νεότερο και ποιο σύγχρονο;

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς την έκδοση των Windows (Seven, Vista, Xp, 8 η windows10) που έχετε, χωρίς να χάσετε ούτε ένα από τα αρχεία ή προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει.

Θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας, όπως Εmail και προσωπικά αρχεία που δε θα θέλατε να χάσετε, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα έναν εκτενή έλεγχο για ιούς και κακόβουλες εφαρμογές. Διαμορφώνουμε και εγκαθιστούμε την έκδοση των Windows που θέλετε και επαναφέρουμε όλα τα αρχεία και τα προγράμματα, έτσι ακριβώς όπως ήταν πριν από τη νέα εγκατάσταση των Windows.

Στο τέλος θα αναβαθμίσουμε και θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις και όλους τους οδηγούς συσκευών, ενώ θα διαμορφώσουμε το λογισμικό ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή και γρήγορη λειτουργία του υπολογιστή σας.
Δημιουργούμε ένα ακριβές αντίγραφο του παλιού σας υπολογιστή, με τη μόνη διαφορά ότι θα έχετε τα Windows που επιθυμείτε.

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
2 ημέρες
Δεν διατίθεται 
Κόστος επισκευής :
28€
Δεν διατίθεται 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την εγκατάσταση των Windows είναι :
Έλεγχος σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας για να εντοπίσουμε τυχόν δυσλειτουργίες.
Δημιουργία αντίγραφου των αρχείων σας (Φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική)
Εγκατάσταση των Windows που επιθυμείτε, ενημέρωση και εγκατάσταση των Drivers,εγκατάσταση προγραμμάτων (Antivirus, Skype, Flash Player, κ.α.)
Επαναφορά των αρχείων σας και έλεγχος για κρυφές απειλές η κάποια μολυσμένα αρχεία που μπορεί να υπάρχουν στα παλιά σας αρχεία.
Η TSPC δε προτίθεται να επεμβαίνει στα προσωπικά αρχεία του πελατη, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν το επιθυμεί, δε θα ευθύνεται δε για την απώλεια αρχείων αυτού.