Αντικατάσταση Δίσκου

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος του Laptop η του υπολογιστή σας δε σας ικανοποιεί ή θέλετε να αντικαταστήσετε το δίσκο σας με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, χωρίς να χάσετε ή να αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις των Windows ή τα αρχεία σας. Με την εγκατάσταση του νέου δίσκου, το Laptop θα είναι ακριβώς το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα έχει πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό για την αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας σε εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα (Dvd, USB Flash Drive), εξασφαλίζοντας τα αρχεία σας για πάντα.

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
2 με 4 ημέρες
Δεν διατίθεται 
Κόστος επισκευής :
16€
Δεν διατίθεται 
Ανταλλακτικό :
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αντικατάσταση δίσκου είναι :
Έλεγχος την εύρεση του καταλλήλου αποθηκευτικού μέσου.
Εγκατάσταση του νέου σας δίσκου και αντιγραφή δεδομένων από τον παλιό σας δίσκο.
Δημιουργία αντίγραφου των αρχείων σας (Φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική)
Η TSPC δε προτίθεται να επεμβαίνει στα προσωπικά αρχεία του πελατη, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν το επιθυμεί, δε θα ευθύνεται δε για την απώλεια αρχείων αυτού.