Αλλαγή Οθόνης LCD

Εάν η οθόνη έχει ραγίσει, παραμένει νεκρή ή έχει χαμηλή αντίθεση την αντικαθιστούμε με μια καινούργια η σε μεταχειρισμένη και σας την παραδίνουμε το γρηγορότερο δυνατόν.

Μπορούμε γρήγορα να την αντικαταστήσουμε με μια οθόνη Laptop με κόστος πολύ μικρότερο
απ΄αυτό που χρεώνουν οι κατασκευαστές φορητών Laptop.

Παραδίδετε στο Service μας το Laptop σας, και μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε μια πλήρη εκτίμηση της βλάβης καθώς επίσης και τελική τιμή του κόστους.
Εφ'όσον εγκρίνετε το κόστος για την αλλαγή της οθόνης του laptop σας η την αντικαθιστούμε με ίδια καινούργια η με άλλη μεταχειρισμένη σαν την δίκη σας πάντα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. 

Σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη τιμή για την αλλαγή της οθόνης του laptop σας για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop. Έχουμε μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών οθόνων και βρισκόμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε την οθόνη άμεσα στα περισσότερα μοντέλα Laptop της αγοράς!

Σε περίπτωση που η οθόνη υπάρχει άμεσα διαθέσιμη, η διαδικασία κρατάει δυο εργάσιμες ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά, πριν παραδοθεί το Laptop στον τελικό πελάτη.
Αν χρειαστεί να παραγγείλουμε καινούργια οθόνη μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 5 ημέρες για να παραλάβουμε την καινούργια οθόνη.

Όλες οι καινούργιες οθόνες συνοδεύονται με 12 μήνες εγγύηση και με 3 μήνες οι μεταχειρισμένες  που αφορούν κατασκευαστικά ελαττώματα της οθόνης, και δεν έχουν προκληθεί από κακή χρήση του χρήστη ή από ελάττωμα κάποιου άλλου εξαρτήματος του υπολογιστή.

Διαθέτουμε πρώτης ποιότητας (Grade A) οθόνες Laptop LCD κατευθείαν από τους κατασκευαστές. Δεν έχουμε Imitation ή οθόνες απο ανακατασκευή. Οι οθόνες που προμηθευόμαστε είναι από τις εταιρείες Samsung, LG Philips, AU Optronics, Toshiba, Sharp, Hitachi και Chi Mei.

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες και διαθέσιμες οθόνες για τις μάρκες και μοντέλα Laptop:

 • Οθόνη Laptop Acer
 • Οθόνη Laptop Apple
 • Οθόνη Laptop Asus
 • Οθόνη Laptop Compaq 
 • Οθόνη Laptop Dell
 • Οθόνη Laptop Fujitsu
 • Οθόνη Laptop HP
 • Οθόνη Laptop IBM
 • Οθόνη Laptop Lenovo
 • Οθόνη Laptop Sony
 • Οθόνη Laptop Turbo-X

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
2 ημέρες 
Δεν διατίθεται
Κόστος επισκευής :
Από 45€
Δεν διατίθεται
Ανταλλακτικό :
Περιλαμβάνεται στην τιμή
Δεν διατίθεται

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή οθόνης LCD είναι :
Εγκατάσταση της νέας σας οθόνης στο Laptop σας.
Έλεγχος της καλωδιοταινίας οθόνης για τυχόν δυσλειτουργίες.
Γραπτή εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας για την εκάστοτε οθόνη.