Δίκτυο Και Ασύρματο Δίκτυο

Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσής σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας, αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας και να δημιουργήσουμε το νέο σας δίκτυο ή να διατηρήσουμε το υπάρχον στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, πραγματοποιώντας τους απαραιτήτους ελέγχους.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες των συσκευών σας, όπως Play Station, Τηλεοράσεις, Blue Ray Player και όσες συσκευές έχουν δυνατότητα σύνδεσης και δημιουργήστε ένα ασύρματο δίκτυο στο χώρο σας.
Εμείς θα το εγκαταστήσουμε και θα το ρυθμίσουμε, ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε αυτό όλοι οι υπολογιστές και όσες συσκευές έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης.

Θα ενεργοποιήσουμε την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου στο router σας, ώστε να το κάνουμε ασφαλές, χωρίς φόβο υποκλοπής της σύνδεσης και παραβίασής του.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
1 με 2 ημέρες
2 με 4 ώρες
Κόστος επισκευής :
28€
45€

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την εγκατάσταση δικτύου και ασύρματου δικτύου :
Έλεγχος εξοπλισμού που έχετε για την σύνδεση του δικτύου.
Εγκατάσταση και ρύθμιση των συσκευών που θα συνδεθούν στο δίκτυο και στο ίντερνετ.
Δοκιμή των συσκευών για την σωστή και την γρήγορη λειτουργεία τους στο δίκτυο και το ίντερνετ.