Απομάκρυνση Ιών

Εάν ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας παρουσιάζει δυσλειτουργία από κακόβουλα προγράμματα, όπως ιοί (spyware/adware, dialers, trojan), κάνει επανεκκίνηση από μόνος του, εμφανίζονται νέα παράθυρα ή πλαίσια διαλόγου στην οθόνη, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική σελίδα στο ίντερνετ, πιθανότατα ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό ή πρόγραμμα υποκλοπής με στόχο τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα.

Μπορούμε να τον ελέγξουμε και, αν βρεθούν, να τα απομακρύνουμε, κάνοντας ξανά τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο γρήγορο και ασφαλή. Φροντίζουμε να μη σβηστούν δικά σας αρχεία, ενώ ασφαλίζουμε τον υπολογιστή ή το δίκτυο για να μην έχετε ξανά τέτοια προβλήματα, επιδιορθώνοντας τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή τα αρχεία.

Σε πολλές περιπτώσεις κρίνουμε πως είναι απαραίτητο η δημιουργία αντίγραφου ασφάλειας των αρχείων σας πριν την  έναρξη διαδικασίας αφαίρεσης ιών.
Εάν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς, αναλαμβάνουμε την εύρεση του καλύτερου λογισμικού προστασίας από ιούς και προγράμματος υποκλοπών και το εγκαθιστούμε, θωρακίζοντας τον υπολογιστή ή το δίκτυό σας από μελλοντικές απειλές.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
1 με 2 ημέρες
Δεν διατίθεται 
Κόστος επισκευής :
16€
Δεν διατίθεται 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται κατα την απομάκρυνση ιών είναι :
Δημιουργία αντίγραφου ασφάλειας των αρχείων σας πριν την  έναρξη διαδικασίας αφαίρεσης ιών.
Έλεγχος στο λογισμικό και τα αρχεία σας για να εντοπίσουμε το κακόβουλο λογισμικό.
Αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή και τα αρχεία σας.
Εγκατάσταση και ενημέρωση του καλύτερου λογισμικού προστασίας από ιούς και προγράμματος υποκλοπών, θωρακίζοντας τον υπολογιστή ή το Laptop σας.