Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Η TSPC καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρεί στο ύψιστο επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες επισκευής της προς τους πελάτες μας γιατί σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επιστροφής χρήματων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Τα χρήματα σας επιστρέφονται στο ακαίρεο χωρίς καμία δέσμευση η πίστωση του ποσού.

Η εγγύηση καλύπτει την αντιμετώπιση και την επισκευή μόνο του ίδιου αρχικού προβλήματος της συσκευής, όπως και την αλλαγή, τοποθέτηση και επισκευή των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιήθηκαν κατά την επισκευή του πρώτου, ήτοι εάν διαγνωστεί το ίδιο πρόβλημα στήν συσκευή ή εάν οποιοδήποτε εξάρτημα, υλικό, hardware, ανταλλακτικό εγκατάστασης ή πώλησης εμφανίσει λειτουργικά προβλήματα, η TSPC δεσμεύεται να το διαγνώσει, επισκευάσει και αντικαταστήσει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη.

Σε περίπτωση εμφάνισης άλλων λειτουργικών προβλημάτων, εταίρων του αρχικού προβλήματος, για το οποίο έχει ενημερωθεί η TSPC, θα ισχύουν οι αντίστοιχες χρεώσεις μας.

Μόνο στην περίπτωση μη δυνατότητας επισκευής του λειτουργικού προβλήματος, για την οποία ο πελάτης έχει ήδη καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό, τότε θα επιστρέφεται ακέραιο στον πελάτη το ποσό που κατέβαλε για την παροχή υπηρεσιών και όχι αυτού που αφορά το κόστος των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κρίση της εταιρίας στο εργαστήριό της.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 365 ημερολογιακών ημερών από την εκάστοτε επισκευή.
Η εγγύησή ισχύει σε επισκευές που αφορούν Smartphones, tablet και κονσόλες.

Η διάρκεια σε χρόνο καθώς και το είδος εγγύησης που αφορά επισκευές σε Laptop και Desktop διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της εκάστοτε επισκευής.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!